18 augustus 2015

Na 2 maand is het tijd voor een update..

We hebben niet stilgezeten, wat is er ondertussen allemaal al gebeurd?
Door de bouwfirma niets meer.
Tijdens ons verlof hebben we de zoektocht naar eetplaats- en keukenstoelen verder gezet. We waren er al enige tijd mee bezig voor ons verlof maar hebben het dan toch even laten rusten. De stoelen zijn besteld én ook een nieuw bed! J Dit zal normaal half september geleverd worden.
Voor de aankoop van de verlichting hebben we toch al de woonruimte, badkamer en toilet van ons lijstje kunnen doorstrepen. Dus hier hebben we wel nog een zoektocht te gaan.
De laminaat hebben we eveneens al aangekocht en zullen we volgende maand plaatsen.
De aansluiting en installatie is ook aangevraagd bij Telenet. Op 3 september komt men buiten aansluiten en nadien de binnenhuis installatie.
Sinds 14 augustus beschikken we over een ‘tijdelijke oprit’. Goed genoeg om er met te beginnen J. Rondom het huis begint het dus ook stilaan vorm te krijgen. Enkel achteraan moet het hoogteverschil nog aangepakt worden en daarvoor zullen we werken met betonelementen.
 
En, wat moet er nog gebeuren voor de voorlopige oplevering kan plaatsvinden?
Héél belangrijk, de vloer! Eerst zou er gevloerd worden net voor het bouwverlof, daarna was het juist erna, dan kon de vloerder deze maand niet meer, enzovoort ...  Aangezien de keuken binnen 2 weken geplaatst zal worden, moet er dus dringend gevloerd worden. Gisterenavond telefoon gekregen van een andere die weldra zal beginnen! *FINGER CROSSED*
Deze week zal de firma langskomen voor het sanitair en de chauffage af te werken en zullen de putten buiten opgemetst worden. Ook de zoldertrap moet nog geleverd en geplaatst worden.
 
Waar moeten wij nog voor zorgen? Verlichting én binnendeuren! J
                                            Conclusie? .. Het einde is in zicht ..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten