10 juni 2015

Ons huisje is bepleisterd!

De voorbereidende werken waren gestart op 3 juni en op 10 juni zijn de pleisterwerken afgerond. Alles is heel vlotjes gegaan, dikke pluim voor hen! Ook de communicatie met de werfleider van de pleisters is heel vlot verlopen. Heel duidelijk met alles en de vraag voor een aanpassing te doen was niet te veel!

Ondertussen blijven de ramen dag en nacht openstaan zodat het goed kan verluchten en opdrogen. Laat het dus maar goed weer blijven ;-)

Voor ze de PUR spuiten is het belangrijk dat eerst alles goed wordt gestofzuigd. Daarvoor zal er iemand langskomen die dit komende dinsdag zal uitvoeren.
Ook voor ons is het tijd om opnieuw de handen uit te mouwen te steken (kleinigheidje) alvorens men komt chappen op vrijdag 19 juni.
 
Dus met andere woorden, na de chappe zal het hier even stil blijven tot wanneer de vloerder langskomt.

Ook De Watergroep komt volgende week langs om het drinkwater aan te sluiten.

Dit wilt niet zeggen omdat het op onze blog én in ons huisje stil blijft, dat wij ook blijven stilzitten. Er zijn nog een aantal puntjes die op ons lijstje dienen afgevinkt te worden ;-).





 
Oja, even vergeten te zeggen. Ondertussen zijn er heel wat kilometers bijgekomen op de teller want ook de meeste meubels voor in ons huisje zijn gekozen en besteld. Aftellen naar de komst ervan :D.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten