3 juni 2015

Start pleisterwerken

Er waren wat problemen om vorige week donderdag de pleisterwerken te kunnen aanvatten. De werken zijn daardoor wat opgeschoven maar op woensdag 3 juni waren de plakkers aanwezig!

Na één dag werken aan de bovenverdieping is er al een verandering te zien. De isolatie is geplaatst tussen de plafond en zoldervloer, plafondafwerking met gipskartonplaten zijn gestoken, hoekbeschermers bevestigd, de nodige platen langs de ramen, ...

Ook alle muren zijn ingewreven met een Knauf-product voor de zoutuitbloeiingen. Tegen de avond was er amper nog iets van te merken.

Met andere woorden, de start van de binnenafwerking is begonnen! :D


 
Op donderdag zijn de plakkers dan begonnen aan de benedenverdieping met de voorbereidingen terwijl ze de bovenverdieping verder afwerkten. Ook alle muren zijn voor een 2de keer ingewreven, deze keer met stuc-primer.
 
... alles staat nu klaar om te kunnen beginnen met het bepleisteren van de muren!
 
Door een verkeerde communicatie was ik zaterdagmorgen heel vroeg (even) aanwezig bij de start van de pleisterwerken. Ze zijn begonnen in de slaapkamers. Toen ik aankwam was er al één slaapkamer zo goed als bepleisterd. Na één dag waren de 3 slaapkamers zo goed als bepleisterd!
 

  

 
 
Het einde van de pleisterwerken is voorzien op woensdag of donderdag 11 juni! Volgende stap: PUR en chape! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten